Vaccination 2022

Kære patienter

Fra 1. oktober anbefales det at blive vaccineret mod den kommende sæsons potentielle Covid-19 og influenza epidemier, samt mod pneumokokker for visse udvalgte grupper.

Afhængig af hvilken gruppe man tilhører, kan man få tilbudt en eller flere vacciner. Vaccinerne kan gives på samme tidspunkt og endda i samme skulder, hvis man ønsker det. Personer der er i en målgruppe for gratis vaccination på baggrund af alder, vil modtage en invitation til en eller flere vaccinationer, enten i e-boks eller med posten i løbet af september.

Øvrige grupper, skal selv tage kontakt til enten klinikken eller et regionalt vaccinationscenter se nedenfor.

For yderligere information i forhold til hvilke grupper der tilbydes vacciner, kan følgende link fra sundhedsstyrelsen følges:

https://www.sst.dk/-/media/Udgivelser/2022/Vaccination/Efter%C3%A5r/Pjece-skal-jeg-vaccineres.ashx

Tidsbestilling:

Man kan vælge enten at blive vaccineret i lægehuset på vores åbent hus dag: Onsdag d. 12.oktober, mellem 14 og 17 hvor det er muligt at komme uden tidsbestilling. Alternativt kan man ringe og bestille en tid via vores sekretær, specifikke tider til vaccination vil være allokeret i ugerne efter.

Der er også mulighed for at blive vaccineret i et af de regionale vaccinationscentre, booking via vacciner.dk eller via telefon 99 44 07 17.